Grup Miquel inaugura, aquest divendres 23 de desembre, el seu quart establiment Proxim a la província de Girona, i el segon a Olot, en el marc dels plans de creixement que està duent a terme durant 2016.

El nou supermercat Proxim Olot, ubicat al Passeig Bisbe Guillamet nº 6 de la població gironina, té d'una sala de vendes de 160m2 i compta amb 3 treballadors. En aquest centre, el client podrà disposar de totes les seccions en lliure servei, en un horari de 8:30 a 21:30h, tots els dies de l'any.

Els establiments Proxim es caracteritzen seva proximitat, tracte directe amb el públic i per disposar d´un ampli llistat de productes, format per més de 10.000 referències -més de 1.600 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat. L'oferta de Proxim compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves Marques Pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm i Mic & Friends.

Grup Miquel a Catalunya

Miquel compta a Catalunya amb 24 Gros Mercat (5 a Girona, 14 a Barcelona, 4 a Tarragona i 1 a Lleida), 300 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA i Spar, 31 establiments Proxim (4 a Girona, 25 a Barcelona i 2 a Tarragona), dues plataformes de cross docking, i dues plataformes logístiques a Girona i Tarragona que donen subministrament a tots els establiments propis i franquiciats a la comunitat.

Grup Miquel

És la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros i 2.300 empleats, centra la seva activitat majorista en la seva línia de 66 cash & carry Gros Mercat, situats en 12 comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió "Miquel Food Service"; la línia d´Exportació "Miquel Export"; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors. Grup Miquel compta també amb una cadena de més de 600 supermercats en règim de franquícia amb les ensenyes Suma, proxim i Spar (aquesta última només a Catalunya).