L'Agència Tributària espanyola ha retornat amb xifres tancades fins aquesta setmana un total de 1.000 milions d'euros a 1,5 milions de contribuents catalans amb dret a devolució, el 62% dels 2,4 milions de persones que Hisenda preveu que tenen dret a devolució a Catalunya. Una campanya de la renda que en forma telemàtica va començar el 6 d'abril i en forma presencial va començar el 10 de maig. La campanya de l'exercici fiscal del 2015 finalitzarà la pròxima setmana, el dijous 30 de juny, cosa que suposa que només queden cinc escassos dies laborables . A partir d'aquesta data, els contribuents que no hagin complert en la seva obligació fiscal rebran una penalització.

Els més de tres milions de contribuents catalans que estan obligats a presentar la declaració de la renda o bé perquè hagin guanyat més de 22.000 euros el 2015 o hagin percebut en l'exercici més de 12.000 euros per part de dos o més pagadors diferents només tenen cinc escassos dies per complir en les seves obligacions fiscals de presentar la declaració de la renda de la campanya del 2015. El termini legal finalitza el dijous 30 de juny.

El termini per trucar al telèfon 901 22 33 44 i demanar una cita prèvia presencial en alguns dels punts d'atenció que l'Agència Tributària té escampats per Catalunya finalitza el dia abans, el dimecres 29 de juny.

La data límit per presentar la domiciliació de la declaració finalitza aquest dissabte 25 de juny.

L'ACN ha pogut saber que amb xifres tancades aquesta setmana, l'Agència Tributària ja ha retornat 1.000 milions d'euros a 1,5 milions de contribuents catalans amb dret a devolució, cosa que suposa el 62,5% dels 2,4 milions de catalans que Hisenda preveu que aquest any tindran dret devolució. Aquestes xifres de devolucions realitzades fins ara són similars a les registrades en l'exercici passat en el mateix període.