Gros Mercat, la primera cadena de cash&carry d'Espanya dirigida exclusivament a professionals de l'hostaleria i la restauració, inaugura el seu cinquè centre a la província de Tarragona i vint-i-cinquè a Catalunya. Amb una superfície de més de 3.600 m2 (2.557m2 de sala de vendes), aquesta obertura ratifica el pla de creixement que Grup Miquel està duent a terme per a la seva ensenya de cash&carry. El nou Gros Mercat ha suposat una inversió de 2.500.000 euros.

El centre, dirigit per Tomàs Álvarez, crearà 20 llocs de treball, i donarà servei a les poblacions de l'àrea d'influència en els àmbits d’horeca i retail. El centre disposa de 91 places d'aparcament per als seus clients.

Els usuaris del Gros Mercat de Reus poden trobar una completa zona de producte fresc de més de 500 m2 amb: Carnisseria i Peixateria al tall i en lliure servei, Xarcuteria, Fruita i Verdura, Plats Precuinats, Lactis, Congelats i Gelats. D'altra banda, la sala de productes de gran consum de 2.048 m2 compta amb: Alimentació en general, Celler, Licors, Cerveses, Begudes d'Alta Graduació, Refrescs, Drogueria, Perfumeria i Basar.

En total el nou establiment compta amb 10.000 referències, de les quals 1.278 corresponen a les marques pròpies de Grup Miquel, i més de 600 a producte fresc. Totes aquestes referències estan a disposició dels clients en format professional i de gran consum.

Grup Miquel a Tarragona

Líder en la distribució alimentària a l'engròs, Grup Miquel compta amb 177 empleats a la província, on té 5 Gros Mercat (Amposta, 2 a Reus, Tarragona i el Vendrell), 29 supermercats franquiciats sota l'ensenya SUMA (3 d'ells a Reus), 1 Proxim i una plataforma logística a Tortosa, que dóna subministrament a tots els establiments propis i franquiciats de la seva àrea d'influència.

Grup Miquel treballa amb 64 proveïdors locals en aquesta província, 37 dels quals són de Reus. Aquesta premissa ha derivat en un volum de negoci durant l'any passat (compres realitzades a aquests proveïdors) de 13,7 milions d'euros -4,5 milions pertanyen a Reus- i una facturació 2015 a la província de Tarragona de gairebé 48 milions d'euros.

Grup Miquel

Es tracta de la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Té la seva seu central a Vilamalla. Amb un volum de negoci de més de 1.000 milions d'euros i 2.500 empleats, centra la seva activitat majorista en la seva línia de 67 cash&carry Gros Mercat, situats en 12 comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió "Miquel Food Service"; la línia d'Importació i Exportació "Miquel Export"; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors. Grup Miquel compta també amb una cadena de 600 supermercats en règim de franquícia amb les ensenyes "SUMA" i "PROXIM" i "SPAR" (aquesta última només a Catalunya).