Promoció

La Costa Brava es promociona amb Jet2.com a Glasgow, Chester i Leeds

Segons ha anunciat la companyia, la previsió és transportar a la Costa Brava uns 19.000 turistes, i 64.000 l´estiu del 2017.

19.05.2016 | 17:49
L´activitat promocional del Patronat.

Amb motiu de l´inici de les operacions de la companyia aèria britànica Jet2.com a l´Aeroport Girona Costa Brava, els dies 16, 17, 18, 19 i 20 de maig el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona duu a terme a les ciutats de Glasgow, Kettering, Chester i Leeds, respectivament, un cicle de trobades comercials i presentacions promocionals de l´oferta turística de la Costa Brava adreçades a dos cents agents de viatges, principalment de l´agència majorista Jet2Holidays, i a deu mitjans de comunicació del nord del Regne Unit.
 
Els dies 16 i 17 de maig, a la ciutat de Glasgow, es va portar a terme la primera presentació a la premsa, adreçada a vuit mitjans, i el workshop de la Costa Brava, en què entitats i empreses turístiques gironines van mantenir entrevistes amb quaranta agents de viatges per donar a conèixer els atractius i productes específics de la destinació per a la temporada del 2016.
 
Posteriorment, el 18 de maig, a la ciutat de Kettering, es va realitzar el segon workshop, amb cinquanta-set agents de viatges d´un call center. El cicle de presentacions segueix avui a la ciutat de Chester, on s´esperen trenta agents i finalitza demà a la ciutat de Leeds, on s´ubica la central de la companyia Jet2.com, amb la participació d´una vuitantena d´agents de viatges de Jet2Holidays.
 
El cicle de workshops ha comptat amb la participació de sis entitats i empreses turístiques de la demarcació, com ara el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Lloret de Mar, Castell-Platja d´Aro, Hotel Peralada Wine Spa & Golf, Hotel Carlemany i Prestige Hotels.
 
El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, d´acord amb la seva aposta per contribuir a impulsar les connexions aèries entre les ciutats angleses i l´Aeroport Girona Costa Brava, i a fi de reactivar el mercat britànic a la destinació Costa Brava, ampliarà l´acció promocional amb l´organització d´un viatge de familiarització i un de premsa del 20 al 23 de maig.
 
Jet2.com i Jet2Holidays

La companyia aèria britànica Jet2.com comença a operar de maig a setembre de 2016, amb una freqüència de set vols setmanals, entre les ciutats del nord de Regne Unit –Glasgow, Newcastle i Manchester– i l´Aeroport Girona Costa Brava. Per a la temporada del 2017, l´oferta de la companyia s´ampliarà a set ciutats britàniques més –East Midlans, Belfast, Leeds i Edimburg–, amb setze vols setmanals.

Segons ha anunciat la companyia, la previsió és transportar a la Costa Brava uns 19.000 turistes, i 64.000 l´estiu del 2017.

L´operador turístic de la companyia aèria, Jet2Holidays, s´ha convertit en l´operador britànic més important que treballa amb la destinació Costa Brava. Per a la temporada del 2016 ha tancat acords de contractació amb quaranta-sis hotels i set resorts de la Costa Brava en localitats com ara Lloret de Mar, Tossa de Mar, Platja d´Aro, Calella de Palafrugell, Begur, l´Estartit, Roses, Peralada i Cadaqués.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema