Els contribuents que ingressin més de 22.000 euros l´any o bé percebin més de 12.000 euros l´any en cas de cobrar-los de dos pagadors diferents estan obligats a fer la declaració de la renda corresponents a l´exercici fiscal del 2015. A Catalunya es preveu que 3,538 milions de contribuents presentin la seva declaració, ja sigui amb dret a devolució o bé a ingressar. Aquest dimarts comença per part de l´Agència Tributària la campanya presencial a través d´una àmplia xarxa de punts d´atenció desplegats arreu del territori on els contribuents que hagin demanat telefònicament una cita prèvia seran atesos per personal d´Hisenda per fer ´in situ´ la declaració de la renda. La campanya acaba el 30 de juny.

El termini de presentació de declaracions tant per ingressar com per retornar finalitza el 30 de juny pròxim, tot i que les declaracions a ingressar que optin per rebvre els diners a través de domiciliació bancària tindran de temps fins el 25 de juny.

Aquest dimarts, 10 de maig, comença l´atenció presencial en la xarxa de punts d´atenció que ha desplegat l´Agència Tributària per Catalunya. Els contribuents tenen obert el telèfon de cita prèvia des del passat 4 de maig.