El Consell d'Administració de Prensa Ibérica Media (PIME), a proposta del conseller delegat, Aitor Moll, ha aprovat reorganitzar el seu staff directiu creant quatre direccions generals entre les quals es repartiran les responsabilitats en les àrees de Negoci, de Contingut, Financera i Sistemes i la de Serveis Jurídics i Relacions Institucionals. Amb aquest organigrama directiu PIME vol donar un nou impuls a una trajectòria de més de tres dècades que ha portat el grup a ser un referent nacional en el món de la comunicació, especialment en la premsa local i regional, i afrontar els reptes de futur del sector.

Els responsables de les quatre noves direccions generals seran Luis Andreu, per a l'àrea de Negoci; Isidoro Nicieza, com a responsable de continguts; Álvaro Alcolea, per a l'àrea financera i Sistemes i Irene Lanzaco al capdavant dels serveis jurídics i relacions institucions. El fins ara director general de PIME, José Luis Rodríguez Artime, passa a assumir funcions dins del consell d'administració del grup.

Amb una audiència total al tancament del 2015 de 1.583.000 lectors en paper i 17.103.000 usuaris únics digitals, segons Commscore, i una plantilla de 1.760 persones, PIME és el segon grup de premsa d'informació general a Espanya. La seva activitat principal és l'edició de 14 diaris regionals, quatre setmanaris, i les corresponents edicions digitals. PIME explota també les televisions de València i Alacant, Levante TV i Informació TV, i la ràdio valenciana 97.7.