beBee, la xarxa social d'«Affinity Networking» supera els 10 milions d'usuaris registrats a tot el món i tot això en el seu primer any en marxa. Amb aquests bons resultats, beBee es marca com a objectiu desembarcar en països com Estats Units, Canadà o Austràlia. En aquest sentit, Javier Càmera, CEO de la companyia, assegura que «afortunadament i, amb un esforç constant, anem per molt bon camí».

Altres objectius fonamentals per beBee són destacar el seu caràcter social i que els seus usuaris descobreixin tot el potencial que té la xarxa per connectar amb gent afí a ells. Tot això sense deixar de banda el terreny de la cerca d'ocupació, una característica en funcionament des del llançament de la xarxa social. El que beBee es proposa pel 2016 és que la seva xarxa permeti "crear àlbums de fotos, programar publicacions, llançar una plataforma pròpia de vídeo i pujar arxius de qualsevol format", tal com explica Javier Càmera.

D'altra banda, beBee inclou una nova funció com és el repositori social de contingut. Es tracta d'una nova característica que s'encarrega que no hi hagi publicacions duplicades.