El Costa Brava Girona Convention Bureau del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona participa per primera vegada al workshop Confec Red que té lloc a Abu Dhabi, i es reuneix amb vint representants d'agències, empreses i associacions britàniques que busquen noves destinacions i infraestructures, fora de les grans ciutats europees, on celebrar reunions i esdeveniments.

El workshop Confec Red 2016, que té lloc del 4 al 6 de febrer a Abu Dhabi, és un dels principals esdeveniments organitzats pel sector del turisme de reunions, esdeveniments, congressos i incentius del Regne Unit i Irlanda, en el qual els compradors d'agències especialitzades, empreses i associacions busquen noves destinacions, infraestructures i productes per proposar als seus clients.

En el marc d'aquesta acció comercial, l'oferta de reunions i esdeveniments de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, aglutinada per més d'un centenar d'entitats i empreses gironines, s'està donant a conèixer mitjançant reunions personals amb representants d'agències com ara CWT Meeting & Events, Capita Travel & Events, Elite Meeting International, MCI Dublin, Team Spirit, Ashfield Meetings & Events, i Sanofi Pasteur, entre d'altres.

Els professionals de les agències i empreses britàniques s'estan mostrant interessats per la diversitat de l'oferta d'espais singulars que la destinació ofereix per a l'organització de presentacions de producte i sopars de gala. Donen molta importància a l'oferta enogastronòmica del territori i a la programació d'activitats d'incentiu singulars i genuïnes, i també valoren positivament la competitivitat dels preus dels serveis que ofereix la destinació en aquest segment.

Des del Costa Brava Girona Convention Bureau es considera satisfactòria la primera participació en la fira perquè s'estan produït contactes amb representants d'agències especialitzades amb clares probabilitats que programin la destinació.