El president de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero Martínez, i el Delegat de Ventes i Operacions del territori de Catalunya Nord de Gas Natural Fenosa, Joan Ramon Vilalta Carrillo, han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de garantir un estalvi econòmic en el preu de l'energia, als empresaris dels establiments federats de la patronal d'hostaleria gironina.

Els empresaris d'hostaleria podran gaudir d'un descompte del 30% sobre les tarifes 2.1A, 2.1 DHA, 3.0 A i 3.1A, encara que tinguin més o menys consum. En aquest sentit, no hi haurà diferència entre els establiments més petits, com pot ser un bar, i els més grans, com pot ser un hotel. Gas Natural amb aquest acord garanteix un estalvi econòmic a tots els empresaris hostalers.

L'acord de col·laboració també contempla un descompte del 10% per les tarifes 3.3 i 3.4 de gas natural. A més de que posa a la disposició dels empresaris d'hostaleria, una gamma de solucions energètiques destinades a millorar l'eficiència energètica amb la tecnologia més avançada i amb la millor gestió.

Antoni Escudero ha declarat que està satisfet de la signatura d'aquest acord perquè millora les condicions econòmiques en el preu de l'energia dels establiments del sector de l'hostaleria gironins, de forma que es redueix una despesa important en la compte de resultats d'aquestes empreses, la qual cosa és un reclam des de fa molt temps del sector.

Joan Ramon Vilalta ha explicat que aquest acord significa un compromís de Gas Natural Fenosa amb la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona i amb els seus federats. Així com desitja continuar treballant i col·laborant en un futur conjuntament.