L'empresa MT Trucks ha adquirit una parcel·la de 8.000 m2 al LOGIS Empordà, ubicat al terme municipal del Far d'Empordà, a Girona, amb la intenció d'instal·lar-hi un concessionari oficial Renault Trucks per a la demarcació de Girona.

MT Trucks ja ha iniciat les obres de la seva nova instal·lació, que té previst inaugurar al segon trimestre del 2016 al centre logístic gestionat per CIMALSA. Comptarà amb una superfície de 1.560 m2 de sostre per a taller, concessionari de vendes i oficines.

LOGIS Empordà

El LOGIS Empordà té una superfície bruta de 73 hectàrees, de les quals està urbanitzada una primera fase de 22 hectàrees, ubicada a tocar de l’estació intermodal de Vilamalla, gestionada per la Terminal Intermodal Empordà i amb capacitat per gestionar mercaderia ferroviària contenitzada, frigorífica, granel i automòbils. El complex LOGIS Empordà s'ampliarà amb la futura plataforma intermodal de l'Empordà, que tindrà connexió ferroviària d'ample ibèric i europeu.

Motor Tàrrega S.A.

Motor Tàrrega S.A. es dedica a la distribució, reparació, lloguer, i una àmplia gamma de serveis per al sector dels vehicles industrials. Ofereix servei des de Tàrrega, Lleida i la Seu d'Urgell. Disposa també de serveis oficials a Balaguer i Igualada, i estan vinculats des de fa 50 anys a la marca Renault Trucks.