Comerç Figueres Associació va rebre aquest dimarts, a Madrid, una menció especial als Premis Nacionals de Comerç Interior del 2015, instituïts pel Ministeri d'Economia i Competitivitat. En concret el guardó forma part de la categoria Centres Comercials Oberts, destinada a guardonar l'associacionisme comercial orientada a la promoció de Centres Comercials Oberts (CCA) i la potenciació i desenvolupament dels seus òrgans gerencials.

Aquests premis es convoquen tots els anys des del 1997 i, actualment, tenen tres modalitats. A més de la destinada a Centres Comercials Oberts, s'estableixen el Premi Nacional a Ajuntaments, de caràcter honorífic, destinat a premiar les actuacions de renovació urbana comercial; i el Premi Nacional al Petit Comerç, que té per objecte premiar el desenvolupament comercial i modernització empresarial mitjançant la millora de la tecnologia, associació o fusió d´empreses.

La distinció de Figueres, que va rebre el premi representat pel seu gerent, Carles Tubert acompanyat del director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, fou la única representació catalana en aquests Premis Nacionals de Comerç Interior 2015.

El Secretari d´Estat de Comerç, la Delegada del Govern a Madrid, el President de la Confederació Espanyola de Comerç i el ja citat Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya van ser els presents en el lliurament del premi al Gerent de Comerç Figueres Associació (adjuntem foto)

Comerç Figueres vol fer extensiu aquest guardó "a tots els associats que ho fan possible ja que sense ells i el seu esforç no seria possible rebre aquestes distincions que posicionen la ciutat arreu".