Declaracions

Rajoy es mostra "preocupat" per la inversió de Volkswagen a Martorell

Entén que l'empresa "haurà d'afrontar alguns problemes" i li agraeix que hagi "apostat per Espanya" aquesta legislatura

06.10.2015 | 17:45
El president espanyol, Mariano Rajoy

El president espanyol, Mariano Rajoy, s'ha mostrat aquest dimarts "preocupat" per la inversió de Volkswagen a la planta de Marterell, un cop l'automobilística ha anunciat que -fruit de les possibles pèrdues per haver falsejat les emissions dels seus cotxes- "cancel·larà o ajornarà" totes les inversions que no siguin estrictament necessàries. Volkswagen va anunciar al maig una inversió de 3.300 milions d'euros a la planta de Martorell i prop de 1.000 a la de Navarra.

"A mi em preocupa, perquè he estat a Martorell al setembre i en la meva presència Volkswagen va anunciar una inversió de 3.300 euros a la factoria de Martorell i una altra inversió de 1.000 milions llargs a Navarra, i per tant em preocupa i intentaré que no sigui això", ha dit Rajoy, que en tot cas ha recordat que "Volkswagen haurà d'afrontar alguns problemes en les pròximes dates".

Segons Rajoy, el que desitja el seu executiu és que l'empresa resolgui els seus problemes "tan aviat com sigui possible". En tot cas ha agraït a Volkswagen i Seat que han tingut "un magnífic comportament al llarg d'aquesta legislatura". "Han apostat per Espanya en els moments més difícils" i és un sector "capital per al nostre país" que "per descomptat sempre tindrà el suport dels espanyols".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema