Diverses empreses turístiques gironines tanquen operacions comercials arran del roadshow de la Costa Brava i el Pirineu de Girona organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona a les ciutats d´Estocolm i Oslo durant els dies 21 i 23 de setembre. Fruit de la trobada, s´han generat operacions per a la temporada turística 2016 a la demarcació de Girona.

Agències de viatges sueques i noruegues han contractat productes relacionats amb turisme d´incentius, activitats nàutiques i a la natura. A

quest dimecres, a l´acadèmia Kulinarisk de la ciutat noruega d´Oslo, ha tingut lloc el workshop de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre entitats i empreses gironines i dotze agents i operadors turístics i una vintena de periodistes i bloguers de gastronomia de l´àrea metropolitana. Després de les reunions de treball, que han donat com a resultat el tancament d´operacions comercials, s´ha ofert també la presentació de la destinació als assistents seguit del còctel ofert pel restaurant Els Tinars, de Llagostera.

Amb l´acció promocional endegada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona als Països Escandinaus es pretén estimular el mercat nòrdic envers dels destinacions gironines i potenciar productes com ara el turisme de negocis, esportiu i cultural.