Grup Miquel invertirà un milió d'euros en una nova instal·lació a la localitat de Miranda d'Ebre, a la comunitat autònoma de Castella i Lleó. Serà una superfície de 2.418 metres quadrats enfocades a la distribució alimentària a l'engròs, sector en el qual el grup català és un dels líders de l'Estat. Aquesta obertura reforça l'expansió de la marca de Grup Miquel en aquesta Comunitat Autònoma, ja que amb el nou centre ja en tindrà cinc. El nou establiment compta amb més de 7.000 referències en format industrial i de gran consum, 1.200 de les quals corresponen a les marques pròpies de Grup Miquel. Segons l'empresa, GMcash Miranda d'Ebre crearà deu nous llocs de treball.

Grup Miquel compta amb 137 treballadors a Castella i Lleó. Els altres 4 establiments els té a Burgos, on en té 2, a Valladolid i a Salamanca. Tots 5 s'afegiran als 33 franquiciats Suma a Castella i Lleó (10 a Burgos, 8 a Palència, 1 a Salamanca, 6 a Segòvia, 4 a Soria, 3 a Valladolid i 1 a Zamora) que també gestiona Grup Miquel.

Grup Miquel té un volum de negoci de 1.000 milions d'euros. A banda de l'activitat majorista, que vehicula a través de 63 centres de distribució, també es dedica a la venda a la restauració organitzada amb la divisió Miquel Food Service, a importació i exportació i a la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdores. Grup Miquel compta també amb una cadena de més de 500 supermercats franquiciats.