¡L'Associació de Locals d'Oci Nocturn de Castelló i Empuriabrava s'ha modificat incorporant els bars i restaurants. Ha passat a ser l'Associació de Bars i Restaurants i Oci de Castelló i Empuriabrava amb la voluntat de representar un major volum de negoci.

L'Associació va tenir aquest dimecres una primera reunió amb el regidor de Turisme de Castelló (PP), Nicola Bruzzese. A partir d'ara, a banda de la transformació es vol començar a captar més associats per arribar al mig centenar. Fins ara eren catorze establiments, els associats.

La nova junta ha posat de manifest que la voluntat, amb el canvi en l'entitat, ha estat enfortir l'associació per tal de poder representar un volum més important de negocis i incoporar els bars i restaurants en un punt com Castelló i Empuriabrava que és un destí turístic de primer ordre. Fins ara només es representava el sector de l'oci. Els membres treballaran per rellançar l'associació i posar en marxa iniciatives que afavoreixin a les empreses que hi són representades.