Projectes per aquest any

Eurekakids preveu obrir 28 botigues a nou països diferents d'Àsia, Europa i Sud-Amèrica

La cadena gironina de joguines va engegar una vintena de nous establiments el 2014 i ja compta amb 158 punts de venda repartits en 11 estats

09.07.2015 | 17:21
Una botiga de la companyia Eurekakids

La cadena de joguines educatives amb seu a Riudellots de la Selva (Selva), Eurekakids, té previst obrir 28 botigues noves durant el 2015. En el primer semestre d'aquest any, la companyia ja ha inaugurat vuit establiments nous que se sumen a la vintena que va arrencar durant l'any passat. Les noves botigues s'instal·laran a nou països diferents d'Europa, Sud-Amèrica i Àsia tals com Itàlia, França, Mèxic, Panamà o Oman. L'any passat, Eurekakids va facturar 37 milions d'euros, el que suposa un increment del 6% respecte l'any anterior. La companyia ja disposa de 158 establiments repartits en onze països i compta amb un ampli catàleg de joguines amb més de 5.000 referències.

En total, la companyia espera obrir 40 nous punts de venda durant aquest 2015 consolidant així la seva presència a països com Bèlgica o Itàlia. De moment, però, les 28 noves botigues que s'han anunciat s'instal·laran a països d'arreu del món com Espanya - on l'empresa preveu obrir cinc nous establiments a Madrid, Saragossa, Cartagena i Toledo- quatre botigues s'inauguraran a les ciutats italianes de Biella, Cesena, Rimini i Roma i, fins i tot, l'empresa preveu obrir un nou establiment a la capital de Córcega, Ajaccio.

Seguint amb el seu procés d'internacionalització, la companyia gironina té previst obrir noves botigues a Mèxic D.F., Monterrey o d'altres capitals com Bogotà. Al mateix temps, també tenen previst obrir la seva segona botiga a Oman, en un dels centres comercials més grans d'aquest país asiàtic, el Panorama Mall. Es dóna la casualitat que Eurekakids va aterrar en aquest país obrint la seva primera botiga aquest mateix 2015.

En total, l'empresa disposa de 158 punts de venda repartits en onze països, principalment Espanya, Itàlia i França. A més dels punts de venda físics, Eurekakids disposa d'una plataforma de comerç electrònic a través de la seva pàgina web www.eurekakids.es, botiga que ha estat ja traduïda a set idiomes i des d'on exporta i ven els productes a tot el món. Pel que fa a les grans xifres, Eurekakids va facturar 37 milions d'euros (MEUR) el 2014, el que suposa un creixement del 6% respecte els 35 milions que va generar el 2012. En l'àmbit de benefici brut d'explotació (EBITDA), la companyia ha crescut un 16%.

La companyia, amb seu a Riudellots de la Selva, disposa de més de 5.000 referències de joguines educatives i orientades, segons Eurekakids, a despertar la intel·ligència dels nens; molt allunyades de les joguines bèl·liques o sexistes que es poden trobar al mercat. Tal i com detallen des de l'empresa, Eurekakids crea joguets dirigits a totes les edats i treballen amb el compromís de fer joguines que permetin formar les futures generacions potenciant la seva imaginació, ajudant-los a aprendre, estimulant els seus sentits i fomentant valors com l'amistat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema