Dotze directius d´empreses vinculades amb els sectors de la tecnologia, la farmàcia, la banca, el gran consum alimentari i la comunicació s´interessen per conèixer l´ampli ventall de possibilitats que la demarcació de Girona ofereix per l´organització de reunions i esdeveniments professionals en entorns singulars propers a Barcelona.

Ahir, a l´Enoteca de l´Hotel Arts de Barcelona, va tenir lloc la presentació de l´oferta de turisme de reunions i esdeveniments de la demarcació de Girona organitzada pel Costa Brava Girona Convention Bureau adreçada a directius, consellers i representants d´empreses encarregades d´organitzar esdeveniments professionals.

En l´acte es van exposar les deu raons principals per organitzar esdeveniments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona. A més, s´hi va projectar el vídeo promocional de la destinació i es van poder veure diverses càpsules audiovisuals que mostraven les opinions i les impressions de professionals que havien visitat la zona amb anterioritat arran d´un congrés, esdeveniment o activitat empresarial. Aquestes càpsules testimonials són una nova fórmula amb què el Costa Brava Girona Convention Bureau promociona la destinació en mitjans digitals.

En la trobada també hi van participar activament el cuiner gironí Paco Pérez, que té cinc estrelles Michelin i que actua com a ambaixador de la Costa Brava en actes promocionals de la destinació, i el director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos. Seguidament, durant l´àpat que es va oferir, es va propiciar l´intercanvi d´informació i experiències entre els assistents i els representants del Patronat de Turisme amb la finalitat d´establir relacions que culminin amb la planificació i l´organització de reunions i esdeveniments al territori.