Empresa empordanesa

Una multinacional xinesa compra Miquel Alimentació, la major empresa gironina

Bright Food ha firmat un preacord amb la família per adquirir la primera companyia del sector de la distribució a Catalunya, i líder estatal en l'àmbit majorista

04.07.2015 | 11:48

Miquel Alimentació Grup, la major empresa de les comarques gironines, està a punt de passar a mans d'una multinacional xinesa. Segons avança el diari Expansión, el grup xinès Bright Food ja ha firmat un preacord per la compra del 100% de la companyia gironina, la primera del sector de la distribució a Catalunya, i líder estatal en l'àmbit majorista.

Segons la informació avançada ahir, la compra de l'empresa amb seu a Vilamalla fa mesos que s'està negociant i haurà de comptar amb l'autorització de la comissió de Merats i la Competència.

Amb una facturació propera als 900 milions d'euros, Miquel Alimentació Grup, centra la seva activitat majorista a través de la seva línia de 63 cash & carry GMcash - Gros Mercat. També compta amb una important xarxa de 500 supermercats franquiciats (Spar i Suma), amb una línia de venda al major a detallistes i cadenes independents, i amb una divisió de restauració organitzada (Miquel Food Service)

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema