El termini per contractar treballadors que hagin participat enguany dins el programa Joves per l'Ocupació finalitza el pròxim 30 d'octubre. Les empreses que hi estiguin interessades es poden beneficiar d'una subvenció de 645,30 euros mensuals si fan un contracte de sis mesos als joves formats enguany en les especialitats de caixer de comerç amb TPV i francès i serveis de bar i restaurant amb francès.

Des de l'any 2010, el programa Joves per l'Ocupació ha format 130 joves i durant la darrera edició un 70% dels participants van aconseguir un contracte laboral. En aquest sentit, empreses líders a la comarca com Torremirona, Dia supermercats, Aki bricolatge o Pa Fi han col?laborat oferint pràctiques i contractació per a aquests joves d'entre 16 i 25 anys.

La subvenció màxima a la qual poden optar les empreses és del 100% del salari mínim interprofessional o la part proporcional si fan un contracte a temps parcial. Aquest ajut va a càrrec del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

Les empreses que estiguin interessades en participar en el programa s'han d'adreçar a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres a través del telèfon 972 67 42 61 o del correu electrònic promocioeconomica@figueres.org.