Aquest dimarts, dia 1 de juliol, comença el període oficial de Rebaixes d'Estiu que s'allargarà fins el 31 d'agost. Des de Comerç Figueres Associació recorden, a més, que el proper diumenge 6 de juliol també és festiu d´obertura comercial a tota la ciutat.

Segons consultes al sector comercial de Figueres, les rebaixes es presentaran amb descomptes que poden arribar al 50% de sortida en molts establiments. Els comerciants coincideixen a l´hora de realitzar bons descomptes d´inici ja que es preveu que la major afluència de compradors es concentri en els primers quinze dies, com ja acostuma a ser habitual en els últims anys. Tot i així, cal dir que aquest estiu, molts establiment ja han optat per dinamitzar les vendes a través de promocions puntuals d´articles determinats.

FiraRambla, 10 de juliol

El dijous 10 de juliol es celebrarà una nova edició del FiraRambla d´estiu a la Rambla de Figueres i amb participants de diferents sectors.

Comerç Figueres Associació segueix apostant pel FiraRambla com una de les seves accions de dinamització d´estiu. El 10 de juliol se celebrarà la 49ena edició i, apropar-se al mig centenar "és el resultat de molt treball i esforç de l´entitat i tots els seus membres", asseguren des de l´entitat.

S´esperen una trentena d´establiments comercials en aquesta edició que durant l´estiu se celebra en dijous per aprofitar el flux de visitants que té la ciutat. Moda, complements, pell, roba laboral, gastronomia, llibres, clubs de fitness, escoles de dansa o solucions pel comerç configuraran part de l´oferta que molts dels assistents que passin per la Rambla.

La part alta de la Rambla s´omplirà també d´inflables que permetran que totes les famílies assistents disposin d´un petit parc infantil en ple centre de la ciutat i on poder gaudir d´una bona estona entre compra i compra.

Nova campanya de fidelització

Finalitzada la campanya de juny amb la doble línia de Premis del Pla de Barris i Premis del mes Tastets Surrealistes, Comerç Figueres activa els premis de juliol i agost. Durant aquest període es regalaran vals d'Aparcament i vals Regal per consumir en establiments associats per valor de 1.000 euros. El sorteig es farà amb les butlletes recollides durant aquest període i que es recolliran la darrera setmana d'agost.