La primera edició de la jornada La importància de la marca a les empreses ha estat valorada com un èxit pels seus organitzadors i, fruit dels resultats aconseguits, s'ha garantit el futur de sessions similars amb vista al futur. La jornada organitzada per l'Ajuntament de Figueres, Dizaina Group i el Fòrum Imagina va comptar amb la participació d'una cinquantena de persones que es van reunir al Saló de Descans del Teatre El Jardí de Figueres el 29 d'abril.

Des de Dizaina valoren la jornada de forma positiva i consideren que aquesta primera edició ha servit per a "conscienciar els empresaris del fet que la imatge de la teva empresa pot ser decisiva a l'hora de fer negoci". A Dizaina confirmen el futur de jornades d'aquest tipus i defensen que "a Figueres i a l'Empordà hi ha creatius molt bons que busquen projectes".

Els participants afirmen que gràcies al networking que es dur a terme al final de la sessió van poder realitzar contactes i, en alguns casos, fins i tot es van acordar reunions per tal de valorar si es podien tancar aliances professionals.

La jornada va comptar amb les ponències de Josep Serra (propietari del celler LaVinyeta), Txell Costa (professional de la comunicació) i Rossend Cortés (dissenyador d´interiorisme) i, després de les xerrades, es va donar pas a un networking entre tots els assistents.