L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), va reiterar ahir el seu suport al Corredor del Mediterrani, però no retirarà el recurs de nul·litat contra el tercer carril ferroviari que ha presentat, i va puntualitzar al PP valencià que "s'ha equivocat d'enemic".

El consistori tarragoní va presentar el passat 22 d'agost un recurs de nul·litat de ple dret del tercer carril ferroviari per considerar que s'han obviat tràmits administratius. Sobre això, el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, va assegurar que aquesta comunitat autònoma no consentirà més ingerències en l'execució del Corredor Mediterrani, una infrastructura que, segons l'opinió del seu homòleg murcià, Ramón Luis Valcárcel, és prioritària. Per la seva banda, el PP de la Comunitat Valenciana (PPCV) demanarà a les Corts i els Ajuntaments, i proposarà als empresaris, exigir que el projecte del Corredor "es faci en els terminis previstos".

Per contra, el president provincial del PP de Tarragona, Alejandro Fernández, va reiterar el seu rebuig al tercer carril i va recordar que ja va advertir que "no era provisional" i que beneficiava "València, però no Tarragona ciutat".