El grup International Airlines Group (IAG) ha anunciat comandes en ferm de fins a un màxim de 220 avions de curt radi de la família Airbus 320, dels quals fins a 120 es destinaran a la seva filial Vueling. El grup destaca que els nous avions permetrà a l'aerolínia reemplaçar part de la seva flota actual dels A320 i ampliar el seu negoci. L'acord de Vueling inclou la compra de 62 avions nous, amb opcions addicionals a altres 58 aeronaus. Els nous avions s'entregaran a Vueling entre el 2015 i 2020. Els cent avions restants de la comanda podran ser utilitzats per qualsevol de les aerolínies del grup, British Airways, Iberia o Vueling.

El conseller delegat del grup IAG, Willie Walsh, ha destacat que Vueling "ha aconseguit expandir amb èxit el seu negoci de forma rendible centrant-se tant als mercats de creixement com en aquelles àrees on els competidors febles estan reduint capacitat". Segons ha assegurat Walsh, aquests nous avions permetran a Vueling continuar aquesta expansió i reemplaçar part de la seva flota antiga amb aeronaus modernes, més eficients en termes de combustible, amb noves reduccions dels costos unitaris.

La comanda de Vueling està subjecte a l'aprovació dels accionistes d'IAG i serà revisat juntament amb les últimes ordres de llarg radi del grup de Boeing 787 i Airbus A350 en una junta d'accionistes, abans de finalitzar aquest any, segons ha puntualitzat International Airlines Group.