Mango ha obert la seva primera botiga a Alemanya dedicada exclusivament a la seva col3lecció d'home, 'H.E. by Mango'. Segons ha informat l'empresa catalana en un comunicat, l'establiment ha obert les seves portes aquest dissabte a la ciutat d'Heildelberg, al sud-oest del país i està previst que durant el 2013 s'obrin botigues a Munich i Trier. Actualment, la marca H.E. -que respon a les sigles en llatí 'Homini Emerito'-, compta amb més de 100 establiments repartits a 27 països. Aquesta secció de moda masculina de Mango es va crear l'any 2008 i, a curt termini, la companyia presidida Isak Andic vol tenir oberts fins a 500 punts de venda.

El nou establiment, de 260 m², es troba en el número 59 del Hauptra?e, carrer conegut per la seva cèntrica situació a la ciutat d'Heidelberg. Amb prop de 140.000 habitants, la ciutat alemanya es troba a uns 250 quilòmetres de la frontera francesa i té com a principals reclams turístics el castell del mateix nom i la primera universitat creada del país.

La botiga segueix el mateix patró que les seves homòlogues en altres països pel que fa a ambientació i decoració. Actualment, H.E. by Mango té 100 botigues repartides en 25 països. La seva filosofia respon a la voluntat d'oferir als homes una línia de roba actual i moderna adaptant les darreres tendències amb un estil urbà i quotidià.

Amb inauguracions com la de dissabte, l'objectiu de l'empresa, -de la que n'és principal accionista Isak Andic-, és que la marca aconsegueixi a curt termini acaparar el 10% del total de la facturació total de la companyia tèxtil i tenir oberts mig miler de punts de venda arreu del món.

Durant el 2013 està previst que obrin precisament 80 nous punts de venda de H.E., tant en forma de botigues com en seccions incloses a boutiques de moda femenina. L'expansió es farà principalment a Europa i als països del sud-est asiàtic.