Sodexo, líder mundial en serveis de qualitat de vida, ha arribat a un acord amb Miquel Foodservice i Logifrio per a la prestació de serveis logístics, aprovisionament i atenció al client, en els més de 350 centres en què Sodexo opera a Espanya.

Aquest acord aportarà a Sodexo una major capil·llaritat quant a capacitat de subministrament en centres allunyats de grans nuclis urbans, a més d'altres importants avantatges com millorar la traçabilitat i reduir la petjada de carboni.

Quant a Miquel Foodservice i Logifrio (socis per abordar conjuntament el mercat de Foodservice) gràcies a aquesta aliança continuen creixent com la solució de present i futur per al subministrament integral a 3 temperatures al mercat de la restauració organitzada.

Sodexo, amb presència a 80 països, es el 21º major ocupador del món i 6º d'Europa, amb 420.000 treballadors a tot el planeta i més de 4.500 a Espanya. Avui, la companyia opera en més de 350 centres al nostre país, entre els que es troben empreses i grans organitzacions, col·llegis i centres educatius, hospitals o residencies. En total, cada dia Sodexo dóna servei a més de 425.000 consumidors al nostre país.

La política de subministraments sostenibles de Sodexo

Com a companyia en contacte diari amb 75 milions de consumidors a tot el món, Sodexo és conscient de la seva capacitat per contribuir al desenvolupament sostenible i per això, ha decidit comprometre fermament a favor de la qualitat de vida per a les generacions actuals i futures amb el llançament d'un pla de sostenibilitat anomenat "The Better Tomorrow Pla". En aquest marc, s'ha formalitzat un Codi de Conducta de Proveïdors que estableix els requeriments de Sodexo cap a les empreses amb les que té una contínua relació de subministrament, pel que fa a responsabilitat ètica, social i pràctiques mediambientals.

En línia amb el seu compromís de fomentar les compres de productes frescos i locals, el 95% de les fruites i verdures que adquireix Sodexo Espanya procedeixen del nostre país. D'altra banda, Sodexo ha eliminat el 100% de les espècies de peix no sostenible dels seus menús, substituint-los per espècies sostenibles.

Sobre Miquel Foodservice

Miquel Foodservice, empresa dedicada en exclusiva al subministrament del canal Foodservice, pertany 100% a Miquel Alimentació Grup que compta amb una facturació propera als 1.000 M €, un assortiment de més de 17.000 referències i treballa amb 1.560 proveïdors nacionals i internacionals. El grup Miquel té una xarxa de 56 Cash & Carry "GMcash - Gros Mercat", una línia d'Importació i Exportació, venda al major a detallistes i distribuïdors i més de 700 supermercats sota les ensenyes Spar i Suma.

Sobre Logifrio

Logífrio és l'operador logístic líder en serveis d'alta capil·llaritat (més de 20.000 punts) a tres temperatures, amb 32 plataformes a Iberia i més de 1.700.000 lliuraments efectuats per any.

Sobre Sodexo

Fundat el 1966 per Pierre Bellon Sodexo és el líder mundial en serveis que milloren la qualitat de vida, un factor essencial en el desenvolupament diari de les organitzacions i les persones. Present en 80 països, Sodexo dóna servei a 75 milions de consumidors cada dia a través de la seva exclusiva combinació de serveis On-site, serveis de beneficis i incentius i serveis a la persona i a Domicili. A través dels seus més de 100 serveis, Sodexo ofereix als clients una oferta integrada basada en més de 45 anys d'experiència: des de la recepció seguretat, neteja i manteniment, fins a serveis de restauració i Facility Management; des beneficis per a empleats com Vals de Dinar, Vals de regals, i Targeta transport, a serveis d'assistència i consergeria a la llar. L'èxit de Sodexo i el seu acompliment es basen en la seva independència, el seu model de negoci sostenible i la seva habilitat per desenvolupar i reforçar el compromís dels seus 420.000 treballadors a tot el món.