Més de 15.000 persones van passar aquest cap de setmana per la Fira Girocamping, la primera fira dedicada al món del càmping i als parcs de vacances. L'organització considera un èxit aquesta fita.

En paraules de Josep M. Pla, president de l'Associació de Càmpings de Girona, "els empresaris del sector estem molt satisfets de la bona acollida que ha tingut Girocamping, que demostra que hi ha un mercat i un interès creixent pel món del càmping".

El cap de setmana va ser un èxit de públic, format bàsicament per famílies que s'acostaven als estands dels càmpings demanant informació i en molts casos interessant-se per fer reserves de cara a Setmana Santa i estiu. Molts dels càmpings participants fins i tot van acabar les existències.

Un dels responsables de Servicios Turísticos Heinze Latzke, representant dels automòbil, touring i càmping-caravaning clubs de tot Europa, va comentar que Girocamping ha superat totes les expectatives que tenien previstes.

També van sortir molt satisfets els venedors de cotxe-casa i remolcs que van poder fer bons contactes i vendre part del producte que portaven.