L'Ajuntament de Figueres, empreses, expositors i participants fan un balanç "molt positiu", segons han manifestat a través d'un comunicat, de la 12a edició de Firagri, que ha tingut lloc aquest cap de setmana al Recinte Firal de la capital de l'Alt Empordà.

Durant tres dies -8, 9 i 10 de març- s'han superat les previsions de visitants, que han arribat als 10.500. Enguany els expositors i empreses no disposaven d'invitacions i tots els visitants han comprat la corresponen entrada, que s'ha rebaixat de 3 a 1 euro.

Destacar que el 8% dels visitants han vingut de la Catalunya Nord, "circumstància que des de l'Ajuntament valorem molt positivament per l'esforç que hem fet, a petició també dels propis expositors, per promocionar Firagri més enllà de les nostres fronteres", explica el regidor de Fires, Jordi Masquef.

Per últim comentar que les jornades tècniques s'han omplert cada dia i que les activitats paral€leles han estat un èxit, com ho demostren el 1.500 tiquets venuts de degustacions de productes de l'Empordà.

Firagri 2013 ha tingut un pressupost de 125.000 euros, i compta amb el patrocini de "la Caixa" i la Diputació de Girona, i el suport del Departament d´Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.