Centre Pompidou

Cent trenta professionals expliquen la Costa Brava a París

Èxit d'assistència i participació en l'acció promocional i comercial de la destinació 'Catalunya -Costa Brava i Pirineu de Girona' adreçada al mercat francès.

01.03.2013 | 14:33
Hi varen participar una cinquantena de representants catalans
Hi varen participar una cinquantena de representants catalans

Aquest dijous al vespre, dijous 28 de febrer, va tenir lloc al Centre Pompidou de París, l'acció promocional i comercial de la destinació 'Catalunya - Costa Brava i Pirineu de Girona' adreçada a 130 agents de viatge i periodistes francesos. També, varen ser presents una cinquantena de representants d'entitats i empreses turístiques catalanes –majoritàriament gironines-, la Fundació Gala-Salvador Dalí, i diverses autoritats catalanes i franceses entre les quals hi havia Joan Giraut, president de la Diputació de Girona i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Maryse Olivé, delegada del Govern de la Generalitat a França, i Carlos Bastabarretxe, ambaixador espanyol a França.

Coincidint amb els darrers dies de l'exposició de Salvador Dalí que acull el Centre Pompidou de París, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, organisme de promoció turística de la Diputació de Girona, l'Agència Catalana de Turisme, del departament d'Empresa i Ocupació, i Turespaña, van organitzar un esdeveniment promocional que, vinculat a l'ambaixador cultural per la Costa Brava, Salvador Dalí, va permetre donar a conèixer a través d'un workshop, una presentació dinàmica i visual, i un àpat gastronòmic de cuina gironina a operadors turístics i prescriptors de viatges, i a periodistes francesos els recursos, productes i serveis turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona de la temporada 2013.

Al mes de maig, l'acció promocional i comercial 'Catalunya -Costa Brava i Pirineu de Girona' a París finalitzarà amb una acció al carrer adreçada a públic final.

Concretament es farà una mostra de turisme i productes alimentaris de la Costa Brava i el Pirineu de Girona que, durant tres jornades, s'emplaçarà en una cèntrica plaça de la capital francesa amb l'objectiu de presentar i promocionar, de primera mà, els productes i serveis turístics gironins.

En el decurs de 2013, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona durà a terme diverses actuacions en el primer mercat emissor de turisme estranger per la nostra destinació, realitzant actuacions a ciutats com Marsella i Narbona.

Enllaços recomanats: Premis cinema