El Torremirona Hotel Relais de Navata reobre avui les portes després del tancament per qüestions econòmiques el 20 de desembre de l'any passat. L'empresa propietària de tot el complex de golf on se situa, i també de l'hotel, l'ha llogat a una altra empresa, Green Meeting Point, S.L, i ha millorat les instal·lacions per especialitzar-se a acollir estades de clubs de futbol de primer nivell. El primer a arribar serà un equip de Primera Divisió suec, el Halmstads, el 10 de març. Pel que fa al pavelló on tenen lloc la celebració de casaments i esdeveniments, s'ha llogat la gestió a la gironina El Ginjoler S.L.

El novembre, l'hotel va decidir tancar entre setmana perquè no tenia reserves i es va anunciar un expedient de regulació d'ocupació (ERO). Un mes més tard, tancava les portes. La situació només afectava l'Hotel, que gestionava Torre Mas Cambell, perquè el golf, altres serveis i els habitatges els gestiona una altra empresa. La propietària de tot el complex, Grupo Alze S.L, ha decidit llogar-ho a la nova empresa que té seu a Navata i compta amb 15 anys d'experiència en el sector turístic. S'ha decidit que l'establiment obrirà de moment de març a ocutbre, el període en què té un volum d'ocupació més rendible. D'altra banda, s'especialitzaran a captar un públic relacionat amb el món de l'esport, tot i que segons s'ha informat, "sense oblidar-se de la seva clientela natural, formada eminentment per golfistes i famílies que busquen la tranquil·litat que els ofereix la situació de l'hotel". L'objectiu és convertir-se en un referent per als clubs esportius per fer les estades, sobretot estades preparatòries d'equips de futbol professionals i seleccions nacionals. De fet, l'hotel ja ha acollit conjunts de primer nivell com l'Espanyol, el Vila-real o el Girona, que hi han realitzat diverses pretemporades. La nova temporada de l'hotel s'estrenarà amb l'equip suec, però s'espera que vinguin més clubs.

Per tal d'oferir unes instal·lacions adequades a les necessitats dels futbolistes i cossos tècnics, s'ha habilitat un camp d'entrenament i s'han equipat sales per fer xerrades tàctiques i perquè els equips de fisioterapeutes puguin treballar amb comoditat. L'empresa ha remarcat que, a banda de les instal·lacions de l'hotel, el complex disposa amb altres serveis com l'spa, el gimnàs i diverses piscines.

Les dues empreses que gestionaran l'hotel i el pavelló treballaran pendents de la nova normativa europea de classificació hotelera, que encara no ha entrat en vigor però que està previst que distingeixi els hotels que ofereixin i promocionin productes d'alta qualitat elaborats dins el seu entorn geogràfic. L'empresa ha contactat amb diversos proveïdors de l'Alt Empordà perquè subministrin productes artesanals i béns procedents de l'agricultura ecològica, entre altres.