El Port de la Selva acull al carrer Major l'exposició «Immersió natural», que il·lustra el fons marí a través de setanta fotografies realitzades sota les aigües del litoral del municipi de Port de La Selva, ubicat en ple Parc Natural del Cap de Creus, que acull la mostra fins al pròxim 11 de setembre.

En les instantànies es poden contemplar des d'escórpores i llamàntols a gorgònies, algues, esponges i la cobejada joia submarina, el corall vermell.

L'exposició pretén mostrar una vida submarina que molts visitants de la Costa Brava no podrien conèixer i ho fa mitjançant vuit plafons de grans dimensions en els quals s'agrupen 71 fotos obra de Júlia Tapia i Thierry Trossel i també procedents del fons fotogràfic del Parc Natural.

L'exposició està dividida en dos àmbits, un amb un discurs narratiu i un altre de plantejat com un joc al fons de la sala que, mirant a través de cinc caixes que simulen ser unes ulleres de busseig, permeten veure diversos animals marins a molt poca distància gràcies a un efecte òptic.

Les peculiaritats i diversitat del fons marí; els diferents hàbitats en funció de les zones i de la profunditat; i els fons de corall expliquen la vida d'aquest entorn.