Una cinquantena de persones van desplaçar-se dissabte 28 d'abril fins al Palau de l'Abat de Llançà per a gaudir del concert acústic de guitarra i veu realitzat per Alverd Oliva. El músic figuerenc va interpretar temes propis del seu darrer disc, "Fusta de cor", i algunes versions de clàssic del soul, reggae, jazz, blues i pop. Amb l'entrada, els assistents van poder prendre una copa de vi ecològic de l'Alt Empordà a triar entre els cellers La Gutina, Espelt i La Vinyeta.

Aquesta activitat, organitzada per l'equip del projecte Ecoturisme Empordà amb el suport de Llançà Turisme, s'ha inclòs en el programa d'actes del Festival del Vi - VÍVID 2018, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Una iniciativa multidisciplinar

Ecoturisme Empordà és un projecte de comunicació global que pretén donar a conèixer l'Empordà des de la seva vessant més responsable, ètica i sostenible. A través de la plataforma www.ecoturisme-emporda.cat, es promouen les activitats de turisme de natura i les propostes d'oci sostenible i responsable que s'organitzen a l'Empordà per descobrir el territori. Un dels principals objectius d'aquest projecte independent, global i col·laboratiu és impulsar una xarxa de propostes ecoturístiques de qualitat, àmplia i diversa creada a partir de les sinergies establertes amb els diferents agents empordanesos encarregats de la seva organització. Una de les altres línies d'acció d'Ecoturisme Empordà és donar a conèixer els productes ecològics i artesans elaborats a l'Empordà per petits productors i cooperatives. Per aconseguir-ho els responsables del projecte, el Carles Sòria i la Cristina Flores, compten amb una botiga virtual integrada al portal web i amb una xarxa d'establiments col·laboradors que participen en la distribució dels Ecotastets de l'Empordà.