Fernando León de Aranoa torna a irrompre a la cartellera setmanal amb ´Loving Pablo´, una cinta que relata l´ascens i la caiguda de Pablo Escobar, un dels narcotraficants més importants de la història que va sembrar el terror a tot un país. La història narra la tempestuosa aventura que va tenir amb la periodista Virgina Vallejo, en un repartiment que encapçalen Penélope Cruz i Javier Bardem. La setmana també porta a la gran pantalla en català la cinta d'animació 'El regne de les granotes. Missió a l'Àrtic', així com la cinta ´Bajo la piel del lobo´ de la mà del director Samu Fuentes, ´Un pliegue en el tiempo´, de la guanyadora del Premi a la Millor Direcció del Festival de Sundance al 2012, Ava DuVernay.

´Loving Pablo´

El film ´Loving Pablo´ és una adaptació del llibre autobiogràfic ´Amando a Pablo, odiando a Escobar´ escrit per la mateixa Virginia Vallejo, la dona que va mantenir una relació durant els anys 80 amb el líder del cartel de Medellín. La pel·lícula explica la vida d´Escobar i les vivències amb l´examant. ´Loving Pablo´ està protagonitzada per Penélope Cruz, Javier Bardem, Peter Staarsgard, Julieth Restrepo, David Ojalvo i David València, entre d´altres.

´Bajo la piel del lobo´

El director Samu Fuentes estrena el drama ´Bajo la piel del lobo´, un film que explica la història de Martín (Mario Casas), un home llop solitari que perd el control dels seus sentiments quan s´enamora de Joxepi (Irene Escolar).

´Un pliegue en el tiempo´

Des de la factoria Disney arriba ´Un pliegue en el tiempo´, la pel·lícula de fantasia dirigida per Ava DuVernay amb Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling o Chris Pine en el repartiment. El film relata la desaparició d´un científic mentre treballa en un experiment misteriós i el recorregut que fan els seus amics a través de l´espai i el temps per trobar-lo.

´La muerte de Stalin´

El director Armando Ianucci presenta ´La muerte de Stalin´, una sàtira basada en la història real del dictador soviètic que recorre els dies anteriors al funeral de Stalin plens de baralles, traïcions i manipulacions per aconseguir el poder.

´Winchester: La casa que construyeron los espíritus´

El thriller de terror dirigit pels germans i directors de cinema Michael i Peter Spierig narra la història de Sara Winchester que, convençuda que la persegueixen les ànimes de les persones que van morir pels rifles que va crear la seva família, construeix una mansió per protegir-se.

´El regne de les granotes. Missió a l'Àrtic´

La cartellera també porta doblada en català la cinta d´animació xinesa ´El regne de les granotes. Missió a l´Àrtic´ del director Guangxi Chang. La pluja ha tornat al Regne de les granotes i s´han produït una sèrie d´estranyes explosions. Els habitants del regne entren en pànic i fugen de la ciutat. La princesa aprofita per fugir del palau i lluitar contra els malvats que volen destruir el regne