El proper dimarts 27 de febrer a les 17.30 hores es presenta en roda de premsa la novena edició del cicle expositiu 'Empordoneses' a la Biblioteca Municipal de Figueres.

Com cada any, hi haurà un fil conductor creatiu per al centenar d´artistes de diferents disciplines que prendran part en les diverses exposicions que es duran a terme, que en aquesta edició serà el ´canvi climàtic´, atesa la situació d´emergència mediambiental que viu el nostre planeta. El que volem, com sempre, és promoure el debat i sacsejar les consciències sobre un fet de candent de l´actualitat.

Durant la roda de premsa es detallaran els espais expositius, els artistes participants i les dates de les inauguracions als diferents espais.

A la roda de premsa es comptarà amb la presència de Marta Felip, alcaldessa de Figueres; Sònia Martínez, Consellera de Cultura Comarcal; Pilar Farrés, coordinadora d´Empordoneses; Josep Maria Joan, director del Museu del Joguet de Catalunya; Joan Falgarona, propietari Espai d´Art l´Aljub; i Mercè Cuartiella, escriptora.

També aquell dia es durà a terme la inauguració de la instal·lació de Kit de supervivència al Canvi Climàtic, de Mercè Cuartiella i Abdon Jordà, a la façana de la Biblioteca.