El proper dissabte, 27 de gener (21 h), arriba a l´escenari del Teatre de Roses la representació de "Paraules encadenades", escrita per Jordi Galceran i interpretada per David Bagés i Mima Riera, sota la direcció de Sergi Belbel. Les entrades (15 €), es poden adquirir online a www.rosescultura.cat.

Un psicòpata, assassí en sèrie, després de cometre els seus crims, enregistra en vídeo les seves sensacions. No sent cap remordiment pels seus actes. Ho explica detalladament a la seva "última" víctima: una infermera i psicòloga que té segrestada i a la qual mostra fotografies de les víctimes.

Ell li planteja jugar a un joc aparentment innocent: el de les paraules encadenades. A poc a poc, segrestador i segrestada van mostrant les seves cartes, la seva veritable història€

"Paraules encadenades" és un dels primers textos de Jordi Galceran (1995), amb l´enginy característic d´un dels dramaturgs més universals de casa nostra. Un thriller psicològic que ja es va estrenar el 98 amb gran èxit i que ara torna sota la batuta de Sergi Belbel.