Quan encara falten 9 dies per donar el tret de sortida al Festivalet de Roses, aquest cap de setmana el certamen ha organitzat un seguit d´activitats paral·leles per anar escalfant motors. Totes aquestes activitats prèvies es duen a terme durant la posta de sol i es desenvoluparan en el millor del paisatge rosinc, per començar així a posar el públic en situació.

La primera de totes, el dissabte (15.30h) amb l´excursió a peu pel Castrum Visigòtic per veure la posta de sol. La sortida es fa des de l'estació d'autobusos de Roses, la tornada és a les fosques i cal portar un frontal o un llanterna. També dissabte (16.30h) se celebra una visita a la Ciutadella acompanyada d´una degustació de vins fermentats en àmfores, cal fer la reserva al 972 15 14 66 o patrimoni@roses.cat.

Pel que fa a diumenge, es durà a terme (17h) el Concert per a Silenci i Harmònics en Sol Menor al Castell de la Trinitat, i la classe magistral de TAI JI (una disciplina de Taitxí Gi Gung) a les 17 hores a la platja de la Perola.

A banda, fins al 10 de novembre es pot gaudir d´una sortida en menorquina (cada dia a les 16.30h) per la badia de Roses per descobrir la posta de sol des del mar. Sense oblidar que ahir dimecres es va celebrar el Recital Poètic Cos meu recorda, poemes íntims de Kavafis al Castell de la Trinitat.

Us recordem que el Festivalet de Roses, es un certamen que combina música, gastronomia i paisatge durant l´estiuet de Sant Martí a la platja de Roses i se celebrarà els dies 11 i 12 de novembre. Aquells dies actuaran Cris Juanico, Paula Valls, PAVVLA, Pep´s Show Boys i Big Mama. I a nivell gastronòmic, s´oferirà l´anomenat Pica-Tasta, uns tastets gastronòmics a peu de platja per gaudir dels restauradors, vinaters i elaboradors de cervesa locals; i un Menú del Festivalet, en el qual hi participaran una quinzena de restaurant locals durant els dies del certamen.

Per últim, també recordar-vos que des del passat 11 d´octubre es pot participar al Concurs d´Instagram del Festivalet; que demana publicar fotografies amb les etiquetes #postadesolroses i #visitroses a www.instagram.com/festivaletroses. Teniu les bases completes amb tots els detalls al següent enllaç.