´Els colors de Girona', que es podrà veure aquest mes d´octubre al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec de Peralada, és una exposició que gira a l´entorn de dos elements essencials que es van repetint: el paisatge de les comarques gironines i el color, que destaca de manera evident en cada fotografia. L´autor de les imatges és Jordi Gamell, tècnic audiovisual i expert en gestió i formació de xarxes socials i fotògraf.

La mostra, organitzada per la Diputació de Girona i la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt, es compon d´un conjunt d´imatges per mitjà de les quals Gamell experimenta amb el procediment tècnic de la fotografia i el porta fins a l´extrem. El resultat són unes peces en què la saturació del color evoca pura passió. Per fer-ho, Gamell explica que s´ha centrat a «mostrar els colors de la vida», aquells que donen sentit a la seva manera de veure el món i que ell mateix ha sabut passar pel sedàs de la seva càmera fotogràfica amb professionalitat i encert. El resultat són uns

paisatges únics i uns colors fotografiats amb una mirada especial perquè cada espectador els reinterpreti i visqui a la seva manera. La mostra va començar a itinerar el juny del 2016 per diferents municipis de les comarques gironines.

L´exposició s´inaugura el proper divendres 6 d´octubre, a les 8 del vespre, a la Sala d´actes del Centre Cultural Sant Domènec, i es podrà visitar fins el proper 22 d´octubre.