L'Escala-Emp˙ries

Quarta ediciˇ del festival Emp˙ries-Concerts al F˛rum RomÓ de l'11 al 13 d'agost

Els Amics de les Arts i Clementina, Blaumut i Pantaleˇ i Leiva formen part del concert

09.08.2017 | 09:29
Blaumut actua al festival.

El jaciment d'Empúries serà el pròxim cap de setmana l'escenari privilegiat de la quarta edició del festival Empúries-Concerts al Fòrum Romà. La programació 2017 compta amb les actuacions d'Els Amics de les Arts i Clementina per divendres 11 d'agost, Blaumut i Pantaleó per dissabte 12 i Leiva que clourà el festival el diumenge 13 d'agost.
 
El conjunt arqueològic d'Empúries és una de les zones de més interès cultural de Catalunya i un dels escenaris més privilegiats de la nostra història. L'únic conjunt arqueològic de la península on es conserven les restes d'una ciutat grega  i d'una ciutat romana situades vora el mar, en un entorn paisatgístic de gran bellesa al bell mig de la Costa Brava.  Un espai privilegiat únic i especial  amb una llarga tradició en concerts i música en directe, on entorn, art i patrimoni  fan possibles nits màgiques d'estiu.
 
Divendres 11 d'agost: Els Amics de les Arts. Més de dos anys després del magnífic Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (2014), el quartet barceloní presentarà al Fòrum Romà d'Empúries les cançons del seu darrer disc, Un estrany poder (2017).  Clementina és Carlos Montfort i Gina Margarit  que presentaran el seu primer disc plegats Darrere del vent. Un recull de  nou cançons que recreen paisatges onírics i viatges a través d'un so alegre i íntim i de lletres amb regust de conte.  
 
Dissabte 12 d'agost: Blaumut presentaran el seu nou disc Equilibri (2017). Amb aquest nou treball fan un pas endavant en la producció afegint elements electrònics al so clàssic del grup que els porta  fins a nous espais sonors. Pantaleó ha estat qualificat pels mitjans de comunicació com una de les propostes més sorprenent, madura i prometedora del panorama musical català i presentarà el seu segon treball discogràfic, L´Apartament (2017). 

Diumenge 13 d'agost: Leiva, amb el seu tercer treball, Monstruos (2016), apuntala fins al zenit la seva meteòrica carrera en solitari.  La seva gira Monstruos farà parada a l'emblemàtic escenari del Fòrum Romà d'Empúries,  oferint un dels concerts més esperats d'aquest estiu.
 
Des de l'any 2014, el Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries del Departament de Cultura en col·laboració amb TEMproduccions, organitzen el festival Empúries-Concerts al Fòrum Romà  amb la qual cosa ja s'han  organitzat 14 concerts que han reunit més de 10.000 persones. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllašos recomanats: Premis cinema