'Hommage à Barbara' protagonitzat per dos gran artistes del país veí; l'aclamada actriu Juliette Binoche i el virtuós pianista Alexandre Tharaud. Ambdós han treballat a quatre mans per crear un espectacle musicoteatral en homenatge a la cantant di figura fonamental de la chanson.

Estrenat el passat 23 de juliol al Festival d'Avignon, 'Vaille que vivre' és una declaració d'amor cap a l'obra de Barbara l'any que es commemoren el 20 aniversari de la seva mort. Per a Binoche i Tharaud, és tracta d'un sentit i íntim homenatge a la cantant i compositora de temes com "Ma plus belle historie d'amour" o "Dis quand reviendras-tu? " a partir de les seves lletres alternades amb fragments de les seves memòries i exractes d'entrevistes.

Juliette Binoche ha afrontant el repte i ha passat amb nota el seu debut com a "cantant" al nostre país. Un espectacle que ha servit per trobar la seva veu, tal i com va afirmar el passat dijous en roda de premsa. Binoche s'ha llençat de nou a la piscina i s'estrena en un a nova disciplina artística després d'haver-se aventurat ja amb la dansa i la pintura.

El projecte neix del fervor d'Alexandre Tharaud per Barbara, ell va presentar-li la idea a Juliette Binoche i junts han creat un espectacle que acosta la figura de Barbara i la seva extrema riquesa al públic que ha omplert l'Auditori Parc del Castell. Els dos han estat molt propers al públic i Juliette fins i tot ha baixat a platea, barrejant-se entre el públic i fent alguna broma.

Juliette Binoche no ha estat Barbara, però Barbara ha estat avui molt present a l'Auditori del Parc del Castell.

L'aforament s'ha vist reduït per la naturalesa de l'espectacle, molt íntim, i s'han posat a la venda només 1000 localitats.