Aquest estiu la Fundació Gala - Salvador Dalí proposa gaudir d´una visita excepcional al Castell Gala Dalí de Púbol. Per primer any, un cop tanquin les portes a les 8 del vespre, es reobriran per donar accés a un grup reduït de 20 persones que visitaran el recinte acompanyats d´una guia experta i, en acabar el recorregut, se´ls oferirà una copa de cava sota els plàtans del jardí. El Castell de Púbol és un edifici medieval que Salvador Dalí va transformar en un refugi per regalar a Gala, la seva musa i esposa.

L´activitat té una durada de dues hores: de 8 a 10 del vespre. S´accepta un màxim de 20 persones. Les visites guiades es faran els dimecres en anglès, els dijous en francès, els divendres en castellà i els dissabtes en català. Els idiomes poden adaptar-se si les 20 entrades són adquirides per un mateix grup de persones. Cal sol?licitar-ho al telèfon 972 488 211 un cop comprades les entrades i amb 7 dies d´antelació. Sempre cal comprar l´entrada de forma anticipada al web o bé a la taquilla del Castell, segons disponibilitat. El preu és de 20€ per persona.

L´exposició temporal del Castell de Púbol

'Salvador Dalí, Gala, Ricardo Sans' està dedicada a la relació fotogràfica dels Dalí amb Ricardo Sans Condeminas entre els anys 1949 i 1956. Es mostren 90 fotografies i documentació diversa.

Un estiu més, el Teatre-Museu Dalí obre les portes en horari nocturn. Serà del 29 de juliol al 2 de setembre, de 22h a 1h de la matinada (darrer accés 00:30h). L´aforament es limita a 500 persones. La tarifa nocturna és de 15€. En un dels patis interiors s´hi projecten audiovisuals amb Dalí com a protagonista i s´hi ofereix una copa de cava. Es poden comprar entrades anticipades i reservar visites guiades nocturnes al web www.salvador-dali.org (El preu de l´entrada més la visita guiada és de 20 €). Més informació al telèfon 972 677 500.