El cantant, music i compositor anglès Bryan Ferry, que va saltar a la fama a la dècada de 1970 com a vocalista i principal compositor de la banda Roxy Music, ha portat a l´Auditori del Parc del Castell un repertori dels seus grans èxits que han estat celebrats pel públic, que els ha entonat i ballat. Un concert de curtes distàncies en el que Ferry s´ha sentit molt còmode i content de l´escalfor que estava rebent. Llargament aplaudit, un cop ha acabat el concert, Ferry ha sortit dues vegades més a l´escenari per continuar cantant una estona més..

Aquesta nit a Peralada han sonat cançons com 'The Main Thing', que ha obert la nit, i han continuat 'Slave To Love', 'Out Of The Blue', 'If There Is Something', 'Avalon', 'Virginia Plain' o les tres que han tancat la vetllada: Let´s Stick Together, What Goes On i Jealous Guy. Prop de dues hores de concert que per a més d´un han passat com un sospir.

Bryan Ferry a Peralada

Bryan Ferry a Peralada

Ha estat un bon debut de Ferry a Peralada, un concert en el que ha demostrat que segueix sent seductor, elegant i que als seus 71 anys continua fent gala d´una gran energia i joventut.

Coincidint amb l´actuació de Bryan Ferry, abans del concert, s´ha celebrat la Nit de la Comunicació, organitzada per l´Agència EFE i Abertis. Un punt de trobada entre els mitjans de comunicació i representants del món social, cultural i polític. Entre els assistents hi ha hagut el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.