Projecció del documental sobre Dalí i Portlligat al Museu Fabergé de Sant Petersburg

Fa pocs dies ers va clausurar l´exposició 'Salvador Dalí. Surrealist and Classicist' amb 241.943 visitants

14.07.2017 | 18:05
La projecció ha comptat amb una presentació de Montse Aguer

La Fundació Gala-Salvador Dalí va presentar aquest dijous el documental 'La vida secreta de Portlligat. La casa de Salvador Dalí' al Museu Fabergé de Sant Petersburg, Rússia, pocs dies després que hagués clausurat l´exposició 'Salvador Dalí. Surrealist and Classicist'.

Aquesta mostra s´ha pogut veure des del 31 de març fins al 2 de juliol passat. En tres mesos ha rebut 241.943 visitants. Ha estat molt ben acollida pels russos, especialment pel públic menor de 35 anys. Els mitjans de comunicació i les xarxes socials russes se n´han fet ressò des del primer dia. El museu rus ha assenyalat que aquesta exposició ha estat una de les fites culturals més destacades de l´any. Ha declarat també que a Rússia es coneix tan sols el Dalí de l´època surrealista, el Dalí provocador, i aquesta mostra ha ofert una mirada més àmplia a l´artista.

La projecció ha comptat amb una presentació de Montse Aguer, directora dels Museus Dalí qui, juntament amb el director del Museu Fabergé, Mikhail Ovchinnikov, i en format entrevista, han parlat de la vida i l´obra de Salvador Dalí i han fet especial referència al paisatge que tant va influir el pintor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema