L´Ajuntament de Roses inicia aquest cap de setmana una nova proposta cultural, el cicle 'Música i Patrimoni' que torna a escollir com a escenari dos espais emblemàtics del patrimoni del municipi com són el Castell de la Trinitat i l´església de Santa Maria de la Ciutadella, per oferir concerts, en aquesta ocasió de música clàssica, durant les nits d´estiu. Albert Guinovart, Eleuterio Domínguez, Carme Vilà i Ignasi Tomàs, Albert Deprius i la Simfònica Harmonia, i Ian Sala, seran els intèrprets que passaran pel cicle.

'Música i Patrimoni' és una iniciativa de l´Ajuntament de Roses i de la pianista Carme Vilà, que neix amb l´objectiu de recuperar les audicions de música clàssica a l´aire lliure per a les nits d´estiu a Roses. Un cicle on s´aposta per la qualitat dels intèrprets i la bellesa dels escenaris que indrets com la Ciutadella o el Castell de la Trinitat poden oferir per gaudir d´una vetllada musical, i que el consistori preveu mantenir en futures edicions.

Els concerts de música clàssica es realitzaran a l´església de la Ciutadella, mentre que el concert de cloenda, a càrrec d´Ian Sala, tindrà per escenari les impressionants vistes de la Badia de Roses des del Castell de la Trinitat. Tots tindran lloc a les 22 h. El preu de l´entrada és de 5 €, a excepció del concert inaugural que costarà 10 €.