En el marc del Claustre romànic de Sant Domènec s'ha fet la presentació de la 22a edició del Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada. Durant el transcurs de l´acte, Abigaïl Prat, directora del Cicle i Rosa Cortada, regidora de Cultura de Peralada, han presentat un any més la programació i les novetats marcades en aquesta 22a edició del Cicle de Concerts de Sant Domènec que es celebrarà durant els mesos de juliol i agost. L´acte també ha comptat amb la participació d´Oriol Aguilà, director del Festival Castell de Peralada, que ha fet un repàs de la programació del 31è aniversari del Festival de Peralada.

Aquest estiu, el Cicle de Concerts de Sant Domènec, oferirà vuit concerts que, des de diversos gèneres musicals, donaran veu a la cultura: cançó d´autor amb Toti Soler i Gemma Humet, recital de piano, cant coral, havaneres i cant de taverna, lectura dramatitzada de la mà de la gran artista catalana Montserrat Carulla, jazz i

l´aposta per els formats orientals amb cançons populars japoneses, en homenatge a la Madame Butterfly òpera de producció pròpia del Festival Internacional Castell de Peralada que s´estrenarà en aquesta edició.

En les seves respectives intervencions, els tres ponents han remarcat la marca "Peralada, vila de Música i Cultura".