El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha visitat aquest divendres el Primavera Sound acompanyat pel seu codirector Alberto Guijarro. D'aquesta forma, el cap de l'executiu català ha volgut mostrar el suport del Govern al certamen en la seva 17a edició. De fet, Puigdemont és el primer president de la Generalitat que visita el Primavera Sound al recinte del Fòrum en aquests 17 anys de vida.

Durant el seu trajecte, que ha començat sobre dos quarts de vuit i ha durat aproximadament una hora, Guijarro ha acompanyat el president per diferents espais del certamen fins arribar a prop de l'escenari Mango. Gairebé al final de la visita, també s'hi ha sumat el conseller de Cultura, Santi Vila.

Durant el trajecte, diferents assistents al Primavera Sound han demanat al president de la Generalitat fer-se fotos o 'selfies' amb ell. Puigdemont i Guijarro han mirat de lluny, durant uns breus minuts, el concert de Whitney a l'escenari Mango del Primavera. Mitja hora després de l'arribada del president, ha començat un dels plats forts -i sorpresa- del festival: el concert de Mogwai.