Espelt Viticultors de Vilajuïga han decidit celebrar aquest Sant Jordi d'una manera molt especial. Així, doncs, han ideat un joc obert a tothom. Han fet una selecció de llibres del món del vi i d'autors amb alguna vinculació amb la nostra terra i els han amagat entre les seves vinyes. Espelt proposa al públic cercar-los. "Però no ho posarem fàcil, no, farem suar una miqueta aquells que els vulguin. Per trobar-los, hauran de caminar entre files de ceps i trepitjar terrossos de terra. Hauran de notar l'escalfor del sol en un terreny sense ombra, barrejar suor i pols", reconeixen. El premi serà el llibre mateix i una bona copa de vi rosat del celler empordanès.

Els llibres estaran amagats en les vinyes, però no es donarà a conèixer cap pista del lloc on són fins el mateix dia de Sant Jordi a les 8 del matí. Les pistes s'anunciaran a través de les xarxes i la seva pàgina web. Els llibres estaran envasats al buit perquè no es facin malbé i hi haurà títols coneguts com 'Qué vino con este pato?' del somelier Ferran Centelles, entre d'altres.

Als que trobin els exemplars, hauran de penjar una prova a les xarxes i que etiquetar-los amb @CellerEspelt i els hashtags #EspeltAmbStJordi #LlibresEntreVinyes.