Marc Pastor es considerat un dels escriptors més representatius de la literatura fantàstica i de ficció del nostre país, criminòleg i un explorador culturalment dispers. El seu nou llibre 'Farishta' es presenta aquest dissabte (19.00hores) a Llibres Low Cost de Figueres, amb la col.laboració del web de literatura fantàstica El biblionauta. L'acte estarà presentat per, Daniel Genís, editor de El Biblionauta, juntament amb l'autor Marc Pastor.

Farishta és la protagonista d’una novel·la d’aventures addictiva, a la qual acompanyarem en un viatge que canviarà la seva vida. Amb un punt de partida apassionant, girs argumentals imprevisibles i una gran imaginació pròpia, la nova novel·la de Marc Pastor conjuga intriga i aventura per atrapar el lector i mantenir-lo aferrat sense treva a les seves pàgines.

En un clima de tensió creixent, amb la certesa de no poder confiar en ningú i amb el temor de tenir la vida en joc, a la Farishta només li queda una pregunta per respondre: si és massa tard per escapar.