El portal turístic xinès Lianorg acaba d'escollir, per segon any consecutiu, el Museu del Joguet de Catalunya de Figueres com a millor espai turístic del món (Top Choice Tourist Attraction 2017) en la seva especialitat, segons ha informat avui el centre figuerenc.

Lianorg, amb seu a Paquín, és el portal líder del sector turístic asiàtic. Anualment elabora una selecció de les millors atraccions turístiques de tot el món. El guardó s'atorga a partir de les votacions d'un jurat professional i dels viatgers de tot Àsia, especialment de la Xina, el Japó i Corea del Sud, que han efectuat la visita l'any anterior.

Amb aquest reconeixement, el Museu del Joguet de Catalunya, a més d'estar present amb un site a la pàgina web de l'organització, també figura a la guia de viatges, els vídeos informatius i les promocions a diverses revistes, televisions i xarxes socials d'àmbit asiàtic.

Segons la direcció del centre "aquest nou guardó ha estat el reconeixement a l'afany del Museu del Joguet de Catalunya de Figueres per a incrementar els continguts en xinès, adreçat a millorar l'experiència dels visitants procedents d'aquest important mercat turístic emissor". Així, durant l'any passat, es va implementar la versió en xinès del web del Museu, que s'afegí a les versions en català, castellà, anglès i francès, a més de traduir al xinès la 'Petita guia del Museu' i la guia 'Els vint primers anys de Salvador Dalí, que els visitants poden adquirir a la botiga del Museu.