Hotel Empordà de Figueres acull, aquest divendres a les 8 del vespre, la presentació de la novel·la 'Ales de vidre' de l´escriptora i periodista Carmen Amorós, que parla de la crisi d´una dona que arriba als 40 anys.

L´acte serà conduït per Jaume Subirós, i hi intervindrà l´editor de Stonberg Editorial, Jordi Castelló, així com l´autora. Acabat l´acte, El Motel oferirà un aperitiu i hi ha la possibilitat de quedar-se a sopar el "menú de l´escriptora".

Escrita en primera persona, la protagonista, una periodista que decideix escriure una novel·la, viu una vida d'una tal quotidianitat que arriba a avorrir. La seva vida és la de qualsevol altra persona: té una feina inestable, problemes de diners, relacions difícils amb els homes i ha arribat a la crisi dels quaranta anys sense saber què vol ser quan sigui gran.

Sola, en un món que li ve gran i que no entén, aprofita la seva desbordant imaginació per enllaçar anècdotes de la seva rutina diària amb fets no ja improbables sinó impossibles que no fan altra cosa que posar de manifest la seva fragilitat (ales de vidre).

Convençuda que les persones hem esdevingut números sense cap personalitat, la protagonista inventa un món paral·lel i màgic que traspua tant una bona dosí de sentit de l'humor com una profunda reflexió sobre la decadència del sistema.

La protagonista no acaba mai la novel·la que es proposa escriure, però l'autora sí. Carmen Amorós és periodista i escriptora. Ha treballat 22 anys a TV3 i ha passat per ràdios, diaris, revistes i productores.

De jove va publicar ¿Sabes, Princesa?, un recull de relats en espanyol, editat per Prensa 7, i va col·laborar en una obra coral, Homenaje a Casanova, editat per Montesinos.

Ja en català i en el gènere de la no-ficció, és autora dels textos de Barcelona, guapa!, el llibre de fotografies amb noies despullades del difunt Enric Sió, així com els de Guapos per sempre de l'Ajuntament de Barcelona, que va fer juntament amb la Maria Fava. També va fer tasques de recerca i redacció pel llibre de Joan Oliver, El 20-N a Catalunya, editat per Planeta.

De la seva experiència com a periodista i cooperant durant la guerra de Kosovo en va fer un poemari, Quadern Balcànic, que va publicar l'editorial Mediterrània-Eivissa.

Actualment treballa en la redacció d'una altra novel·la i fa articles de reflexió al Blogs L2N. De tant en tant col·labora, per amor al país i perquè s'hi troba prou còmoda per dir el què pensa, a la tertúlia de L'Illa de Robinson i a la taula rodona Our finest hour del Punt Avui TV.