El Cor Geriona ha convocat una prova de selecció el dia 31 de març, amb la intenció de buscar noves veus que formin part del cor d´una manera estable, i participin de les actuacions del cor d´arreu de Catalunya.

El grup coral gironí va néixer l´any 2001, i està format per una vintena de noies entre 18 i 27 anys sota la direcció d´Imma Pascual. Amb setze anys de trajectòria, el seu repertori habitual recorre des de la música clàssica fins a espirituals negres, cançons d´arreu del món, cançons pop i de musicals. Cor Geriona és un projecte eminentment formatiu alhora que promou la professionalització de les joves veus que en formen part.

Amb aquestes proves de selecció pretenen buscar noves veus que formin part del cor d´una manera estable, i participin de les actuacions del cor arreu de Catalunya.

Per tal de poder formar part de Cor Geriona cal ser una jove entre 15 i 30 anys amb formació musical. Tanmateix es valorarà l´experiència en formacions corals. Caldrà que tinguin disponibilitat per a una incorporació immediata desprès de Setmana Santa, en el calendari de treball establert pel cor: dimarts de 20:30 a 23 i divendres de 19 a 22 hores, i els caps de setmana que hi pugui haver actuacions o assajos intensius. També cal assistir, normalment dimecres o divendres, als grups de tècnica vocal per cordes, on les noies treballen per tal de millorar vocalment.

Totes aquelles noies interessades a formar part del Cor Geriona, cal que omplin el formulari d´inscripció que trobareu a http://www.corgeriona.cat/participa abans del dimarts 28 de març.

Les proves tindran lloc el divendres 31 de març a les 19 hores a l´Auditori de Girona, on les candidates hauran d´interpretar dues obres de lliure elecció d´estils diferents.