A partir d'aquest dimecres 1 de març, la nova biblioteca municipal Isidre Macau de Palau-saverdera obrirà les portes regularment tots els dilluns i dimecres de 16h a 19h.

Dins d´aquest horari es podrà accedir a la biblioteca per utilitzar els recursos de l´aula d´informàtica (8 ordinadors amb connexió a internet), o bé per consultar diaris, revistes i un fons documental de 1.590 exemplars. El servei de préstec d´aquests documents estarà disponible una mica més endavant, un cop la biblioteca estigui adherida a la Xarxa de Punts d´Informació i Lectura (XPIL) de la Diputació de Girona.

Una persona responsable del servei ajudarà en tot moment a resoldre qualsevol necessitat.

La posada en marxa del servei de biblioteca municipal de Palau-saverdera es va aprovar per acord de Ple el passat dijous 26 de gener i, fins ara, aquest equipament només ha estat obert al públic quan hi ha hagut activitats paral·leles en el mateix edifici, com són els cursos de noves tecnologies per a adults, l´Espai Jove, l´Esplai o els cursos d´informàtica que organitza l´AMPA.

L´Ajuntament ja ha sol·licitat l´adhesió a la XPIL i dimarts de la setmana que ve està prevista la visita dels tècnics responsables de la Diputació de Girona per tal de continuar endavant amb els tràmits.

La biblioteca Isidre Macau està situada al carrer Nou 49, a l´edifici de l´hotel d´entitats.